webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker hoekbank Utah links

€ 0,00 *
€ 2.526,00 *
Kleuren en modelvarianten:

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET18-ML-L60OB
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Bij dit ontwerp Utah van het Nederlandse label Het Anker valt het ruitmotief op de...meer

Bij dit ontwerp Utah van het Nederlandse label Het Anker valt het ruitmotief op de rugleuning onmiddellijk op. Het oogt retro en daar zijn de poten ook voor een stuk verantwoordelijk voor. Toch is dit een trendy zitbank die, mits de juiste bekleding, ook in een stoer interieur past. Het is te verkrijgen als fauteuil of als zelf samengestelde hoekopstelling. En je kiest voor een stoffen of leren bekleding.

De bank Utah is uitgerust met nosag-veren en de rugkussens zijn voorzien van elastische banden en kernen van schuimrubber. Dit maakt van deze bank een uiterst comfortabel zitmeubel.

De bank Utah brengt stijl in je interieur

De topdesigners van Het Anker hebben voor deze bank hun beste beentje voorgezet. De stiksels op de rugleuning geven een zeer bijzondere uitstraling aan je bank. Kies je voor een retro of trendy stof? Of ga je voor leer? Beide mogelijkheden kunnen perfect. Wij bieden een hele reeks leersoorten aan. Denk bijvoorbeeld aan eco-leer L60, Congo leer, Stonewash leer of Tipi leer. Of ga je voor een naturel look van Africa leer of het ruwere Bullet leer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons gerust welke leersoorten wij nog hebben en wij helpen jou je keuze maken.

Bij dit model kun je kiezen voor aluminium of zwarte poten en je kiest of je het stiksel in een meekleurende of contrasterende kleur ten opzicht van je bekleding wilt.

De opstelling die perfect in je interieur past

Wat is er prettiger dan zelf de opstelling van je bank te kunnen kiezen? Bij dit model kan dit perfect. Wij bieden in dit model fauteuils aan van 2-zits tot 3,5 zits. Of je kiest voor een modulaire bank die bestaat uit zitelementen, een recamiere (chaise longue), een hoekelement en eventueel een locker. Het is zeer eenvoudig om zelf je bank te ontwerpen.

Bij je bank hoort ook een salontafel en eventueel bijzettafeltjes. En misschien wil je ook verlichting in deze bijzondere retro maar toch stoere stijl? Ook dit vind je bij ons.

Heeft het bijzondere design van deze bank Utah jou overtuigd? Aarzel dan niet en geef ons vandaag nog je bestelling door.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Klanten bekeken ook