webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Retourneren

Past het product dat je kocht toch minder goed in je interieur dan je had gedacht? Of wil je de koop liever gewoon ongedaan maken? Geen probleem!  Zonder opgaaf van reden mag je je bestelling binnen 30 dagen retourneren. Dit geldt niet voor op maat gemaakte of aangepaste producten of aankopen in onze showroom.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Om het retourproces zo simpel mogelijk te maken biedt Bankstel+  je 3 opties aan om je bestelling te retourneren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. In de drie hieronder beschreven retouropties vind je hierover meer informatie.

We verzoeken je het artikel stevig te verpakken in de originele verpakking. Gebruik alleen transparante tape om de verpakking dicht te plakken. Niet op de doos schrijven!

Afhaalservice

 1. Verpak het artikel netjes in de originele verpakking (indien mogelijk).
 2. Meld je retourzending per e-mail onder het e-mailadres info@bankstelplus.nl.
 3. Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Er wordt een tijdvak afgesproken, zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.
 4. Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan gaan we ons best doen om binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug te storen. Soms lukt dit niet, maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt. De kosten van de afhaalservice worden in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons krijgt teruggestort.

Zelf retourneren via pakketdienst

 1. Verpak het artikel netjes in de originele verpakking (indien mogelijk).
 2. Meld je retourzending onder het e-mailadres info@bankstelplus.nl.
 3. Het retouradres is Van Vlissingenstraat 45 9403BB te Assen. Vermeld ook uw eigen gegevens op het pakket en zorg dat alles duidelijk leesbaar is.
 4. Lever het pakket in bij een PostNL pakketpunt of DHL Parcelshop. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.
 5. Vraag om een bewijs van afgifte en bewaar deze goed. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen of zoekgeraakte retourartikelen.
 6. Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan gaan we ons best doen om binnen 5 werkdagen het volledige bedrag terug te storen. Soms lukt dit niet, maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt. 

Retourneren in de winkel (gratis)

 1. Verpak het artikel stevig in de originele verpakking (indien mogelijk).
 2. Meld je retourzending per e-mail onder het e-mailadres info@bankstelplus.nl.
 3. In de winkel wordt beoordeeld of het artikel aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan gaan we ons best doen om binnen 5 werkdagen het volledige bedrag terug te storen. Soms lukt dit niet, maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt. Let op: er worden geen contante betalingen in de winkel gedaan.
 4. Onze openingstijden en adresgegevens vind je hier.

Voorwaarden

 • Het product is binnen 30 dagen na ontvangst weer bij ons binnen;
 • Voor een soepele verwerking vragen we je je retourzending aan te melden onder het e-mailadres info@bankstelplus.nl.
 • Het product is slechts dusdanig uitgepakt of gebruikt om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Bekijk het product dus gerust zoals je dit in een winkel zou doen;
 • Het product is in de originele staat en verpakking (indien mogelijk);
 • Het product wordt in goede staat bij ons afgeleverd, zonder montage- en transportschade. Wees tijdens je bedenktijd dus voorzichtig en breng geen schade toe aan het product. Wij mogen een schadevergoeding inhouden voor beschadigingen die bij de consument zijn ontstaan.

Service & garantie

Is er een probleem met je aankoop, bijvoorbeeld transportschade of een imcomplete levering? Kijk dan bij Service en klachtafhandeling.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan beantwoorden we deze graag, mail ons op info@bankstelplus.nl of bel ons op 0592-481560