webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Keukenbanken

Geen resultaten gevonden voor de filter!
3x Eetkamerstoel + 4-zits Lara - L60 Leder 3x Eetkamerstoel + 4-zits Lara - L60 Leder
€ 1.999,00 * € 2.730,00 *

keukenbanken

Voordelige stijlvolle keukenbanken

Houd je ervan om met zijn allen gezellig te tafelen? Dan is het plaatsen van een keukenbank bij de eettafel of keukentafel ideaal. Niet alleen zorgen deze banken voor een sfeervolle aankleding van de ruimte, ze bieden door hun royale formaat genoeg plek voor iedereen die aan wil schuiven. Bij Bankstel+ bieden we zeer voordelige hoogwaardige keukenbanken in verschillende stijlen en kleurstellingen, zodat je precies het model kunt vinden dat bij jouw persoonlijke woonsmaak past.

Schuif maar aan

De eethoek met bank is weer terug van weggeweest. In de jaren 60-70 waren deze opstellingen al vrij populair en nu heeft het een heuse comeback gemaakt. Niet zo gek, want keukenbanken zijn heel praktisch. Ze bieden flink meer zitruimte dan allemaal losse stoelen bij de eettafel. En kies je ook nog voor een hoekopstelling, dan zorgt dat voor veel extra gezelligheid. Vooral gezinnen met kinderen hebben er profijt van, want komen er veel vriendjes of vriendinnetjes over die vloer, dan is er rondom de tafel altijd wel plaats om een boterhammetje te eten of te knutselen.

Praktisch en prettig zitcomfort

Aan keukenbanken worden vanzelfsprekend andere eisen gesteld dan aan een gewone zitbank. Zo moet deze allereerst zijn voorzien van een goede zithoogte, zodat ze goed onder de eettafel passen. Deze maat is standaard 53 centimeter. Verder zijn dit type banken uitgevoerd met een goede, wat rechtere rugleuning, en zijn veruit alle modellen gemaakt van stevig, onderhoudsvriendelijk materiaal, zoals hoogwaardige synthetische textielbekleding of kunstleer. Puur leren banken staan natuurlijk ook prachtig in een wat stoerdere, industriële keuken. Ze zijn ook zeer duurzaam, maar het vergt wel wat meer omkijken om het mooi te houden.

Losse hoek-eetbank met stoelen

Vroeger stond de eethoek met bank letterlijk in de hoek van de kamer, tegenwoordig kunnen keukenbanken ook prima vrij in de ruimte worden geplaatst. Daarom zijn de ruggen van de banken die we in dit assortiment aanbieden ook op de rug bekleed. Zo ben je niet gebonden aan waar je de bank plaatst. Verder is het mooi om aan de andere zijden van de tafel bijpassende stoelen te plaatsen. Zo kan iedereen die aan tafel komt eten, kiezen hoe hij wilt zitten. En het biedt een gevarieerde aanblik.

Banken snel thuis geleverd

Voordat je een keukenbank gaat kopen, is het belangrijk om alle maten goed na te lopen. Past de bank in zithoogte goed bij de eettafel waar deze omheen wordt geplaatst? En biedt de eetkeuken of woonkamer ook genoeg ruimte in de breedte en lengte om de keukenbank op te stellen? Klopt dat allemaal, dan zorgen wij dat jouw nieuwe bank zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Onze levertijden zijn kort, dus je kunt vaak al over een paar weken van je nieuwe aankoop genieten.