webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

2 jaar CBW-garantie

Bankstel+ is een CBW-erkende woonwinkel. Dit betekent veilig kopen voor onze klanten. Een CBW-erkende winkel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen; als er iets mis gaat, blijft je aanschaf gewoon beschermd. En dat is fijn om te weten. Want stel dat er toch iets mankeert aan je aankoop bij Bankstel+, dan is het wel zo prettig dat je als consument aanspraak kunt maken op je rechten.

Productgarantie

CBW-erkende winkels bieden productgarantie op hun assortiment. De garantie is standaard 2 jaar. Dat betekent dat je, in het geval van een geldige garantieclaim, gedurende 2 jaar na aankoop de volledige kosten vergoed krijgt voor reparatie of vervanging, inclusief de vracht- en voorrijkosten.

De datum van aanschaf is dus van belang voor je garantie. De productgarantie wordt door Bankstel+ uitgevoerd en in sommige gevallen kan de fabrikant zelf uitkomst brengen. Zo kun je altijd rekenen op een correcte afhandeling van kwesties rondom garantie.

Onpartijdige Klachtafhandeling

Nieuwe aankopen doen voor je woning is een belangrijke en vaak kostbare zaak. Uiteraard mag je dan een goede service verwachten.

Het gebeurd gelukkig niet vaak, maar ontstaat er toch een probleem waar je met onze klantenservice niet uitkomt? Dan heb je het recht om de Geschillencommissie Wonen in te schakelen. Bankstel+ kan zelf ook deze commissie benaderen, met jouw toestemming.

Een uitspraak van de Geschillencommissie Wonen is bindend voor zowel de klant als voor Bankstel+; beide partijen zijn verplicht zich aan de uitspraak te houden. De CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) garandeert vervolgens dat wij als CBW-erkende ondernemer de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomen. Bij Bankstel+ ben je dus altijd zeker van een veilige aankoop!

Algemene voorwaarden CBW

Download hier de CBW algemene-voorwaarden