webwinkelkeur stars8.6webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.6webwinkelkeur rating
Klantenservice: 0592 481560
Gratis verzending
30 dagen retourrecht

Over Bankstel+

bplus-shop

Bankstel+ is een internationale groothandel in zitmeubelen, nu óók voor de particuliere markt!

Al vele jaren levert Bankstel+ zitmeubelen aan winkeliers, maar geeft nu ook de consument directe toegang tot de actuele voorraad van de Duitse groothandel, welke verantwoordelijk is voor een jaarlijkse afzet van 50.000 sets. Dankzij de unieke formule hoeft u niet meer maanden te wachten, maar kunt u uit voorraad bestellen tegen messcherpe prijzen!.

Inkoop & Controle

Door het grootschalig opkopen van annuleringen, overproducties, beursmodellen en retouren is er een continue aanbod beschikbaar van circa 5000+ sets. Deze worden bij inname zorgvuldig gecontroleerd om na te gaan of deze voldoen aan de strengste kwaliteit- en duurzaamheidnormen voor huishoudelijk gebruik. De zitmeubelen worden, indien nodig, opnieuw verpakt en ingevoerd in het voorraadsysteem.

Verkoop & Levering

Al enige tijd kan iedere ingeschreven winkelier online inloggen op het voorraadsysteem en bestellingen plaatsen. Deze worden met een eigen wagenpark binnen een week in Centraal-Europa geleverd. Voor de particuliere markt is nu deze webshop beschikbaar, waar uitsluitend de beste modellen worden aangeboden. Tijdens het bestelproces in de webshop kan u kiezen voor levering aan huis of afhaling bij het Nederlandse distributiecentrum te Assen. Zie hiervoor de leveringsvoorwaarden.

Assortiment

Een hoog wisselende collectie zitmeubelen in verschillende stijlen, kleuren, combinaties en bekledingssoorten.

  • Bankstellen
  • Hoekbanken
  • Zithoeken
  • (Relax)fauteuils
  • Losse banken
  • XXL Banken

 

Prijs & Garantie

Vanwege de effectieve werkwijze kan Bankstel+  altijd een enorm scherpe prijs garanderen. Als consument profiteert u namelijk direct van de gunstige groothandelcondities.

Ondanks dat de prijzen zeer laag zijn en de producten niet uit de reguliere inkoopkanalen komen geven wij altijd de garantie dat u een deugdelijk product geleverd krijgt. Elke aankoop heeft daarom 6 maanden garantie volgens de wettelijke bepalingen.