webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Betaalmethoden

Bij Bankstel+ kun je met een gerust hart je aankoop afrekenen. Wij werken samen met de betaalprovider Pay.nl. Dit is een soort internetkassa die betalingen via de webshop veilig verwerkt. Dit betekend niet alleen dat je kunt uitgaan van een veilige betaling, maar ook dat je gegevens veilig zijn en niet worden opgeslagen of doorgestuurd aan derden. Je gegevens worden namelijk verstuurd via een zogenoemde SSL verbinding. Dit is een vergrendelde verbinding die jouw gegevens versleuteld over het internet stuurt. Pay.nl ondergaat meerdere testen per jaar waardoor de betaalprovider altijd up-to-date is en aan alle veiligheidseisen voldoet.

 Je aankoop afrekenen bij Bankstel+ is dus veilig. Bovendien kun je bij ons zelf bepalen hoe je een bestelling afrekent.

iDeal

iDeal is de snelste en veiligste manier van betalen. Tijdens het bestellen kies je voor iDeal als betaalmogelijkheid en selecteer je je eigen bank. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van je bank waar je online kunt betalen zoals je gewend bent. De gegevens van je bestelling zijn al ingevuld waardoor je in een paar stappen je aankoop online kunt afrekenen.

Paypal

PayPal is speciaal ontwikkeld om online betalingen uit te voeren. Wanneer je tijdens het bestellen van je aankoop kiest voor PayPal wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Hier kun je inloggen met je e-mailadres en je aankoop veilig afrekenen. Als je je bankrekening of creditcard aan jouw PayPal-rekening hebt gekoppeld, blijft de werking exact hetzelfde. Het enige verschil is dat je geen betaalgegevens meer hoeft in te voeren, deze zijn veilig opgeslagen en worden automatisch voor jou ingevuld. Heb je nog geen PayPal account? Dan kun je direct gratis en veilig een PayPal-rekening openen.

Bankoverschrijving

Wanneer je liever afrekent middels een acceptgiro kun je kiezen voor bankoverschrijving. Met deze betaalmogelijkheid ontvang je na het plaatsen van je bestelling een e-mail met onze betaalgegevens. Vervolgens kun je de betaling verrichten met internetbankieren. Zodra het geld op onze rekening staat nemen wij je bestelling direct in behandeling. Deze betaalmogelijkheid heeft een extra verwerkingstijd van 2-3 werkdagen.

Contant bij afhaling (10% aanbetaling vereist)

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling contant te betalen bij afhaling. Een aanbetaling van 10% is hierin wel vereist. Deze dient bij aankoop in de showroom te worden voldaan of binnen een week op onze rekening te zijn bijgeschreven. Bij de aanbetaling gelieve uw bestelnummer vermelden. Houdt er rekening mee dat u bij levering alleen per pin kunt betalen.

Creditcard

Bij Bankstelplus kun je betalen met de volgende creditcards: Visa, MasterCard en American Express. Ook bij het betalen met creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.