webwinkelkeur stars8.6webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.6webwinkelkeur rating
Klantenservice: 0592 481560
Gratis verzending
30 dagen retourrecht

Bezorgservice

Bezorgservice

Bankstel+ heeft een uitgebreide bezorgservice. Deze gaat van gratis bezorging tot de All-in service waarbij al het werk uit handen wordt genomen door ervaren bezorgers.

Gratis bezorging

Deze dienst spreekt natuurlijk voor zich. Kies je voor gratis bezorging, dan kies je voor onze drempellevering. Je aankopen worden netjes tot aan de eerste deur begane grond geleverd, zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht! Je dient wel zelf de producten op de juiste plaats te zetten en te zorgen voor het opruimen van het verpakkingsmateriaal. Wil je liever dat de bezorgers dat voor je doen? Dan kun je gebruik maken van onze uitgebreide All-in service.

All-in service

Om je te ontzorgen bieden wij ook de uitgebreidere All-in service. Voor een prijs van 49 euro leveren onze bezorgers jouw splinternieuwe meubels bij je af tot in de woonkamer. Woon je op een verdieping? Geef dit dan aan bij het maken van de bezorgafspraak, zo kunnen wij hier rekening mee houden. Bij de levering plaatsen onze bezorgers de meubels op de plek waar jij wilt en worden deze zo nodig door hen afgesteld. Als alles naar wens is,  vertrekken onze medewerkers weer, inclusief het verpakkingsmateriaal.

Levering België

Het is ook mogelijk om de meubels in België te laten bezorgen. Hiervoor rekenen wij een meerprijs van 89 euro en zal de levering tot aan de eerste deur begane grond zijn. All-in service is in deze regio helaas niet mogelijk.

* Wij bezorgen niet op de waddeneilanden. Ga vooraf bij de eilandvervoerders na of je de bestelling kunt laten vervoeren naar jouw adres. Wij kunnen je bestelling dan wel bij de eilandvervoerder leveren, die hierna zal zorgen voor transport naar het eiland. Deze eventuele extra kosten dien je dan ook zelf aan de desbetreffende vervoerder te voldoen.

Levering in het buitenland

U kunt ook veel modellen in Duitsland kopen via onze Duitse partner Furnster.de.