webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
Gratis verzending & 30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Bezorging en verzending

Op deze pagina lees je alles over bezorging, verzendkosten, levertijd en verzendmethoden.

Verzendkosten

Voor bestellingen bij Bankstel+  tot € 50,- rekenen we € 6,- verzendkosten in Nederland, uitgezonderd de waddeneilanden. De kosten voor België bedragen € 10,-.

Gratis bezorging

Deze dienst spreekt natuurlijk voor zich. Kies je voor gratis bezorging, dan kies je voor onze drempellevering. Je aankopen worden netjes tot aan de eerste deur begane grond geleverd, zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht! Je dient wel zelf de producten op de juiste plaats te zetten en te zorgen voor het opruimen van het verpakkingsmateriaal. Wil je liever dat de bezorgers dat voor je doen? Dan kun je gebruik maken van onze uitgebreide All-in service.

All-in service

Om je te ontzorgen bieden wij ook de uitgebreidere All-in service. Voor een prijs van €99 leveren onze bezorgers jouw splinternieuwe meubels bij je af tot in de woonkamer. Woon je op een verdieping? Geef dit dan aan bij het maken van de bezorgafspraak, zo kunnen wij hier rekening mee houden. Bij de levering plaatsen onze bezorgers de meubels op de plek waar jij wilt en worden deze zo nodig door hen afgesteld. Als alles naar wens is,  vertrekken onze medewerkers weer, inclusief het verpakkingsmateriaal.

* Wij bezorgen niet op de waddeneilanden. Ga vooraf bij de eilandvervoerders na of je de bestelling kunt laten vervoeren naar jouw adres. Wij kunnen je bestelling dan wel bij de eilandvervoerder leveren, die hierna zal zorgen voor transport naar het eiland. Deze eventuele extra kosten dien je dan ook zelf aan de desbetreffende vervoerder te voldoen.

Levering België

Het is ook mogelijk om de meubels in België te laten bezorgen. Hiervoor rekenen wij een meerprijs van 89 euro en zal de levering tot aan de eerste deur begane grond zijn. All-in service is in deze regio helaas niet mogelijk.

Levertijd

Bij elk product op onze site vind je de verwachte levertijd. Wij doen onze uiterste best om bij ieder product de actuele levertijd te vermelden. Deze levertijd vind je ook in de orderbevestiging die je per e-mail van ons ontvangt, zodra je je bestelling hebt geplaatst.

Als je meerdere artikelen bestelt, dan wordt jouw bestelling verstuurd zodra alle artikelen beschikbaar zijn. In dit geval moet je dus het artikel met de langste levertijd als uitgangspunt nemen.

Bezorgdiensten

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelde artikelen, maken wij gebruik van twee soorten bezorgdiensten:

  • Kleine artikelen: pakketdienst

Kleine artikelen zoals bijvoorbeeld verlichting, decoratie of kapstokken versturen wij met de pakketdienst. Op de dag van verzending ontvang je van ons een e-mail met de Track & Trace informatie. Hiermee kun je heel makkelijk de zending volgen en vaak is het verwachte tijdstip van levering al aangegeven.

Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? De pakketdienst bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met ruim 1500 Pickup parcelshops in de Benelux, is er altijd een bij jou in de buurt. Op het formulier, dat de chauffeur bij je thuis achterlaat, lees je waar je je pakket kunt ophalen.

  • Grote artikelen: op afspraak door onze transporteur

Grotere artikelen zoals banken, kasten en fauteuils die niet met de pakketdienst mee kunnen of daarvoor te kwetsbaar zijn, worden door onze gespecialiseerde transporteur TS-Meubeltransport bij je thuisbezorgd. Op de dag dat wij jouw zending overdragen aan de transporteur, ontvang je een status-update per e-mail. Vervolgens belt de transporteur jou binnen 3 werkdagen voor het maken van de bezorgafspraak. Hierbij wordt ook een verwacht tijdvak van 2 uur voor levering aangegeven, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

De transporteur bezorgt op maandag t/m vrijdag (alleen overdag).