webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Kreta hoekbank open eiland L60 eco leer - Het Anker

Kreta hoekbank open eiland L60 eco leer - Het Anker
€ 0,00 *
€ 2.694,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET19-R
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
De hoekbank Kreta is een prachtig ontwerp van het label Het Anker . Ze is in diverse soorten...meer

De hoekbank Kreta is een prachtig ontwerp van het label Het Anker. Ze is in diverse soorten kwaliteitsleer en ook in stof te verkrijgen. De bank is modulair opgebouwd, zodat je zelf je eigen zitmeubel kunt samenstellen.

Het Anker heeft zichzelf met deze Kreta bank overtroffen: deze loungezetel is zeer comfortabel en biedt optimale steun. Dankzij de stoere uitstraling is het een eyecatcher in je woning.

Je eigen bank samenstellen met de look die jij wilt

Je kunt dit prachtige model verkrijgen in een eenpersoonszetel tot een 3-seater. Maar om je eigen zetel te personaliseren biedt het Anker de mogelijkheid van modulaire opstelling. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbank met aan een van de zijden een open eiland. De zitplaatsen zijn in verschillende breedtes te verkrijgen en ook armleuningen zijn in meerdere breedtes te bekomen. Hou je van lekker languit liggen? Denk dan aan een chaise longue of een bijhorende hocker.

Bij Bankstelplus kiezen wij enkel voor kwaliteitsleer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor L60 leer, wat samengesteld is uit 70% leer en 30% microvezel. Of kies je voor stoer Africa leer met een zeer naturel look? Wij geven je graag informatie over bijvoorbeeld Tipi leer, Coralleer, Foggia of Rangers leer. Het zijn maar enkele uit onze uitgebreide collectie hoogwaardige leersoorten. Daarnaast kies je bij deze Kreta hoekbank ook de kleur van de stiksels.

Kreta: eigentijds en boordevol klasse

Het Anker heeft met het model Kreta gekozen voor eigentijdse klasse. Dankzij het speciale design van de poten oogt deze bank zowel modern als klassiek, vintage en industrieel. Dit zitmeubel past in elke omgeving. Deze bank is pas compleet met een mooie salontafel of enkele bijzettafels. Of vul ze aan met een mooi object uit onze reeks kleinmeubelen zoals bijvoorbeeld een bloemenzuil of wandplanken.

Heb jij gekozen voor deze prachtige hoekbank Kreta? Bestel ze eenvoudig online en binnenkort kun je van deze stijlvolle en comfortabele bank genieten.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:271 cm
Diepte:218 cm
Hoogte:77 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 57 cm
Rughoogte: 44 cm
Breedte arm: 23 cm
Hoogte arm: 60 cm
Bekleding: Eco-leer L60
Opbouw: Massief hout, Hardboard
Type vering: Nosag
Zitvulling: Koudschuim afgedekt met dacron
Zitkussen: Vast
Rugkussen: Vast
Poten: Metaal
Poothoogte: 15 cm
Garantie: CBW garantie inclusief 3 jaar GRATIS All in House service
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd