webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker fauteuil Quartus

€ 0,00 *
€ 1.234,00 *

beschikbaar

 • Artikel-Nr.:
  HET17-S-ALT
 • Verzending:
  € 89,00
 • Levertijd:
  8 - 12 weken
 • Retourrecht:
  30 dagen
De Quartus fauteuil behoort tot de collectie van de Nederlandse fabrikant Het...meer

De Quartus fauteuil behoort tot de collectie van de Nederlandse fabrikant Het Anker , wiens hoogwaardige stoelen met lederen bekleding enorm populair zijn in de Benelux. Vanwege de goede kwaliteit en afwerking worden ze ook steeds populairder in de rest van Europa.

Het Anker biedt met zijn Quartus-model een luxe fauteuil in een industriële look. Deze stoel heeft een onderstel van metaal en is bekleed met het natuurlijke "Africa leer" ​​in de kleur tabak. De bekleding is aan de zijkanten voorzien van een uitgebreide kruisnaad. De voeten zijn ook van metaal. Een bijpassende voetenbank is beschikbaar voor de lederen fauteuil Quartus. Hiermee wordt een comfortabele leeshoek gecreëerd. De Quartus is echter net zo geschikt als aansluiting op uw zithoek. Hij heeft een breedte van 70 centimeter, een diepte van 95 centimeter en een totale hoogte van 1,10 meter. De zithoogte is 46 centimeter en de zitdiepte 50 centimeter.

Het model is van hoge kwaliteit en een product van een Europees merk. Het artikel wordt als foto geleverd. De kleuren van onze foto kunnen enigszins afwijken van het origineel.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?