webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker U-bank Michigan

Het Anker U-bank Michigan
€ 0,00 *
€ 3.436,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET12-U
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Dit ontwerp Michigan is een stoere u-bank van Het Anker . Dit bankstel heeft een robuust...meer

Dit ontwerp Michigan is een stoere u-bank van Het Anker. Dit bankstel heeft een robuust voorkomen en is verkrijgbaar in verschillende soorten hoogwaardig leer en stof. Je kunt deze hoekbank modulair samenstellen naar eigen inzicht.

Deze bank heeft een massief houten onderstel en een golfvering voor optimaal zitcomfort. De polyetherschuimvulling geeft een maximum aan ondersteuning.

Een u-bank Michigan brengt luxe en comfort in je woning

Samen met Het Anker gaan wij voor klasse en comfort. Je kunt zelf de bekleding kiezen, hierin heb je heel wat mogelijkheden. Kies je voor stof of voor leer? Onze leersoorten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Wij bieden bijvoorbeeld het eco-leer L60 aan. Dit bestaat uit 70% leer en 30% microvezel. Of kies jij voor het stoere Africa leer met een uiterst natuurlijke look? Bullet leer heeft een grove structuur en Foggia leer heeft een meer egale look. Of wat denk je van Apache, Monteiro, Stone wash leer of Cuba leer? Vraag ons gerust naar de vele soorten kwaliteitsleer die wij aanbieden!

Naast de bekleding kies je je eigen opstelling. Dit model Michigan is te verkrijgen als zitbank van een 1-seater tot een 3-seater. Maar je kunt door middel van verschillende modules zelf een prachtige hoekbank ontwerpen. Combineer zitplaatsen met verschillende breedte, armleuningen, een hoekmodule en een chaise longue en je krijgt een hoekbank op jouw maat.

Integreer je hoekbank in je interieur

Kies bij je hoekbank een bijpassende hocker zodat je nog meer languit kunt liggen. Bekijk ook onze salontafels. Je vindt gegarandeerd een model dat bij jouw u-bank Michigan past. De stof of het leer dat je voor je bank kiest is ook perfect te combineren met je eetkamerstoelen. Stem de kleuren, de stijl en de vormen op elkaar af en je u-bank Michigan past precies in je interieur.

Kies jij voor donker of licht gekleurd, leer of stof, een kleine of een grote Michigan bank? Welke opstelling en bekleding je ook kiest, online bestellen is zeer eenvoudig. Bestel vandaag nog en je bank wordt snel naar jou thuis gestuurd.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:325 cm
Diepte:265 cm
Hoogte:83 cm
Zithoogte: 44
Zitdiepte: 58
Bekleding: L60 Leather
Opbouw: Stevig houten onderstel
Zitvulling: Comfortabele golfvering en koudschuim
Kleur: Grijs
Kleur onderstel: Grijs
Bekleding onderstel: L60 Leather
Slaapfunctie: zonder slaapfunctie
Poten: Massief hout
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd