webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

3x Eetkamerstoel + 4-zits Lara - L60 Leder

€ 2.730,00 * - 26
€ 1.999,00 *

Levertijd ca. 5 dagen

  • Artikel-Nr.:
    SW10220
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Het Anker Lara 3x Eetkamerstoel + 4-zits Bank L60 Leder Frame Metaal Mat Zwart Garen...meer

Het Anker Lara

3x Eetkamerstoel + 4-zits Bank

L60 Leder

Frame Metaal Mat Zwart

Garen Standaard

 

Eetbank €1245,-

Eetkamerstoelen €495,- per stuk

 

Eetkamerstoel Lara van Het Anker

Ontdek de tijdloze elegantie en het sublieme comfort van de eetkamerstoel Lara, een meesterwerk van Het Anker. Met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige materialen is de Lara eetkamerstoel een prachtige aanvulling op elk eetgedeelte. Deze stoel is ontworpen met oog voor detail en biedt diverse eigenschappen die hem uniek maken.

De Lara eetkamerstoel is verkrijgbaar in een uitgebreide selectie van kleuren en materialen, waaronder zachte stoffen, luxe microleder, klassiek leer en het exotische Afrika leer. Dit ruime aanbod stelt je in staat om de stoel volledig aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en interieurvoorkeuren. Of je nu gaat voor een moderne, tijdloze, of juist een meer uitgesproken look, de Lara eetkamerstoel past perfect bij jouw wensen.

Niet alleen als individuele stoel een prachtige keuze, maar de Lara eetkamerstoel is ook beschikbaar als eetbank. Deze optie is ideaal voor wie op zoek is naar een samenhangend en harmonieus eetgedeelte, waarbij de stoelen en eetbank elkaar naadloos aanvullen. Of je nu een gezellige tafelschikking wilt creëren voor familiediners of juist een moderne en uitnodigende sfeer wilt neerzetten voor dinergasten, de Lara eetkamerstoel en -bank bieden de veelzijdigheid die je zoekt.

Wat betreft comfort is de Lara eetkamerstoel uitgerust met hoogwaardig schuim. Zowel de zitting als de rugleuning zijn gevuld met HR schuim 43. Dit hoogwaardige schuim staat bekend om zijn veerkracht en duurzaamheid, waardoor de stoel zijn vorm behoudt en langdurig comfort garandeert. Met de Lara eetkamerstoel geniet je van heerlijke maaltijden en lange gesprekken aan de eettafel zonder concessies te doen aan comfort.

De eetkamerstoel Lara rust op een stevige stalen sledepoot, die niet alleen een modern tintje geeft aan het ontwerp, maar ook voor stabiliteit en duurzaamheid zorgt. De combinatie van de elegante sledepoot en het verfijnde ontwerp van de stoel maakt van Lara een ware blikvanger in jouw eetkamer.

Met een hoogte van 87 cm, een diepte van 65 cm, een zitdiepte van 45 cm en een zithoogte van 52 cm biedt de Lara eetkamerstoel een comfortabele en ergonomische zitpositie. De stoel is perfect geproportioneerd voor urenlang tafelen zonder vermoeid te raken.

Kortom, de eetkamerstoel Lara van Het Anker combineert moeiteloos stijl, comfort en veelzijdigheid. Of je nu een eigentijds eetgedeelte wilt creëren, een warme ambiance wilt neerzetten voor diners met vrienden, of juist een tijdloze inrichting nastreeft, de Lara eetkamerstoel voegt een vleugje klasse en luxe toe aan jouw interieur. Als meubelstuk vervaardigd door Het Anker, een gerenommeerd meubelbedrijf met een reputatie voor hoogwaardige producten, is de Lara eetkamerstoel een investering in kwaliteit en esthetiek die jarenlang van genot zal zijn tijdens gezellige eetmomenten.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Klanten bekeken ook