webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker Hoekbank Whisper - Afrika Leer Muschio

Het Anker Hoekbank Whisper - Afrika Leer Muschio
€ 0,00 *
€ 6.455,00 *

Levertijd ca. 5 dagen

  • Artikel-Nr.:
    SW10219
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Het Anker Hoekbank Whisper Afrika Leer Muschio Opstelling: AL-2,5W-HH-3W-AR Garen...meer

Het Anker Hoekbank Whisper

Afrika Leer Muschio

Opstelling: AL-2,5W-HH-3W-AR

Garen Standaard

 

De bank Whisper, een meesterwerk van design en vakmanschap, verheft elk interieur tot een nieuw niveau van elegantie en comfort. Met zijn eigentijdse ontwerp en hoogwaardige materialen straalt de Whisper bank een tijdloze charme uit die moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen.

Eén van de meest opvallende kenmerken die de Whisper bank onderscheidt, is de aanwezigheid van nosag vering in de zitting. Deze hoogwaardige vering staat garant voor een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De nosag vering, ook wel zigzagvering genoemd, is speciaal ontworpen om veerkrachtig te blijven, zelfs na langdurig gebruik. Dit betekent dat je keer op keer kunt genieten van een veerkrachtige zitting zonder dat deze na verloop van tijd zijn vorm verliest. Dankzij de nosag vering wordt de zitervaring op de Whisper bank naar een hoger niveau getild, waardoor je je volledig kunt ontspannen en genieten van momenten van rust en gezelligheid.

De veelzijdigheid van de Whisper bank is werkelijk opmerkelijk. Met de mogelijkheid om verschillende opstellingen te creëren, van een royale hoekbank tot een knusse tweezitter of een uitnodigende chaise longue, past deze bank zich moeiteloos aan jouw wensen en de beschikbare ruimte aan. Of je nu houdt van een ruime woonkamer met veel zitplaatsen of juist een compactere studeerkamer met een gezellige zithoek, de Whisper bank biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Een ander aspect dat de Whisper bank onderscheidt, is de rijke verscheidenheid aan materialen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Of je nu houdt van de luxe uitstraling van microleder, de zachtheid van stof, de tijdloze allure van echt leer of het exotische karakter van Afrika leer, elke optie is met uiterste zorg geselecteerd om naadloos aan te sluiten bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Het comfort van de Whisper bank is ongeëvenaard. Naast de hoogwaardige nosag vering in de zitting, is de rugleuning gevuld met HR schuim 28 voor optimale ondersteuning en behoud van vorm. Dit zorgt voor een comfortabele zitervaring, zelfs na lange uren ontspannen zitten. De zitting met HR schuim 40 biedt een zalige plek om op neer te strijken, waarbij het schuim zich naar je lichaam vormt voor een subliem zitcomfort.

De afmetingen van de Whisper bank zijn met grote zorg ontworpen om een optimale zithouding te garanderen. Met een hoogte van 73 cm, een diepte van 98 cm, een zitdiepte van 62 cm en een zithoogte van 44 cm, biedt de bank een uitnodigende en ergonomische zitpositie. De armhoogte van 57 cm zorgt ervoor dat je armen prettig worden ondersteund, waardoor je ontspannen en comfortabel kunt genieten van elk moment op de bank.

Kortom, de Whisper bank combineert functionaliteit, stijl en comfort op een unieke manier. Of je nu je woonkamer wilt transformeren in een gezellige leeshoek, een warme en uitnodigende plek wilt creëren om quality time door te brengen met je familie en vrienden, of gewoon een statement wilt maken met een opvallend meubelstuk, de Whisper bank is de ultieme keuze. Bovendien vervaardigd door het gerenommeerde meubelbedrijf "Het Anker", dat bekend staat om zijn onberispelijke kwaliteit en klantgerichte aanpak, ben je verzekerd van een bank die jarenlang van blijvend genot zal zijn in jouw interieur. De Whisper bank, waar stijl en comfort hand in hand gaan, zal je ongetwijfeld betoveren en een onmisbaar onderdeel worden van jouw leefomgeving.

 

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?