webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

3 + 2,5 Bergen Hoog - Relax 66 Graphite

€ 0,00 *
€ 2.034,00 *

Levertijd ca. 5 dagen

 • Artikel-Nr.:
  SW10201
 • Verzending:
  € 89,00
 • Levertijd:
  weken
 • Retourrecht:
  30 dagen
3 + 2,5 zits Bergen Hoog 3 + 2,5 zits Stof Relax 66 Graphite Arm A Poot HF2...meer

3 + 2,5 zits Bergen Hoog

3 + 2,5 zits

Stof Relax 66 Graphite

Arm A

Poot HF2 Koloniaal

Sandwich Vulling

De 3-zits bank beschikt over een 0,5cm poot, de 2,5-zits beschikt over een 4,5cm poot.


Prijs: €2034,-

 

Ontdek de veelzijdige en luxueuze bank Bergen met hoge rugleuning, een meesterwerk van comfort en design, speciaal ontworpen voor optimale ondersteuning en gemak. Met zijn stijlvolle uitstraling en hoogwaardige materialen is de Bergen bank met hoge rugleuning de perfecte aanvulling op elk interieur, terwijl het extra aandacht besteedt aan het bieden van een comfortabele zitervaring voor mensen die behoefte hebben aan extra rugondersteuning.

Bij de Bergen bank draait het om keuzevrijheid. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse hoogwaardige materialen, zoals zachte stof, luxe microleder en klassiek leer. Het comfort en de duurzaamheid van de materialen zijn van groot belang, zodat mensen met een verhoogde behoefte aan rugondersteuning kunnen genieten van een zitervaring die afgestemd is op hun behoeften en voorkeuren.

De vullingsopties van de Bergen bank zijn zorgvuldig geselecteerd om het ultieme comfort te bieden aan mensen die baat hebben bij extra rugondersteuning. Je kunt kiezen voor een sandwichvulling voor een veerkrachtig en zacht gevoel, wat een ontspannen en ondersteunende zithouding bevordert. Daarnaast is binnenvering beschikbaar voor uitstekende ondersteuning en stabiliteit, waardoor de hoge rugleuning extra stevigheid biedt. De optie van pocketvering is een ideale keuze voor een extra ergonomische zitervaring en biedt een perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid.

De hoge rugleuning van de Bergen bank is een essentieel kenmerk dat het extra comfort en ondersteuning biedt voor mensen die dit nodig hebben. Met een hoogte van 99 cm en een diepte van 88 cm, biedt de bank een aangename en ondersteunende rugleuning die het mogelijk maakt om comfortabel en ontspannen te zitten, zelfs gedurende langere periodes.

Bovendien kun je bij de Bergen bank met hoge rugleuning de hoogte van de poten en de stijl van de armleuningen kiezen, zodat je de bank volledig kunt afstemmen op de behoeften en het gemak van mensen die extra rugondersteuning nodig hebben.

Met zijn uitgebreide kleur- en materiaalopties, diverse vullingsmogelijkheden, verstelbare poothoogtes en verschillende armleuningen, is de Bergen bank met hoge rugleuning de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een bank die perfect aansluit bij hun comfort en rugondersteuning. Met deze bank haal je een tijdloos meubelstuk in huis dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook het ultieme comfort biedt waar mensen behoefte aan hebben.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?