webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Diva 4-zits bank Africa leer - Het Anker

€ 0,00 *
€ 3.304,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET20-4
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Het unieke ontwerp van deze bank Diva valt onmiddellijk op. Dit comfortabele zitmeubel van het...meer

Het unieke ontwerp van deze bank Diva valt onmiddellijk op. Dit comfortabele zitmeubel van het label Het Anker vertoont rechte lijnen zonder overdreven strak over te komen. De stiksels aan de zij- en achterkant geven het meubel extra allure. Deze bank is te verkrijgen in verschillende afmetingen, kleuren, soorten afwerking en met poten in chroom of zwart. Je kunt kiezen voor een stoffen bekleding of een bekleding met een van onze zeer bijzondere leersoorten.

Naast de unieke uitvoering is er ook gezorgd voor comfort en een uitstekende steun in de rug- en armleuningen. Ook de achterkant is afgewerkt zodat je de bank vrij in de ruimte kunt opstellen. Deze bank is bedoeld voor mensen die van comfort en stijl houden.

Een bank met de uitstraling van een echte Diva

Deze zetel is een echte eyecatcher in je woning. Kies je voor een eenpersoonsbank of een zitmeubel voor meerdere personen? Wij bieden dit model zelfs in een 5-zits uitvoering aan! Of je nu een kleine of een ruime woning hebt, dit is een bank die gezien mag worden! Net omdat ze zo mooi is, wordt ze niet alleen voor de zitkamer, maar ook bijvoorbeeld voor de slaapkamer gekozen. Waar je ze ook plaatst, het is een zeer klassevolle bank. Kies zelf de bekleding, er zijn heel wat mogelijkheden! En denk ook aan een bijhorende hocker voor nog meer comfort.

Met dit meubel kun je stoer of minder stoer uitpakken. Kies je voor een fijne egale stof of een ruwe geweven stof voor de bekleding? Met leer ga je pas écht stoer. Ons eco-leer L60 is een zeer robuuste leersoort. Maar we hebben ook leer met een ruwe uitstraling zoals Bullet leer of bijvoorbeeld leer met een twee-kleuren nuance zoals ons Congo leer. Elke leersoort is anders en bepaalt voor een groot deel het uitzicht van je bank. Vraag ons daarom uitgebreid advies en maak de juiste keuze.

Je Diva bank als centrale punt in je woning

Als je van dit model bijvoorbeeld een bruine en een grijze uitvoering met elkaar vergelijkt, zie je dat deze een totaal andere uitstraling heeft. Dit biedt je de mogelijkheden om zowel voor je industriële pand, je landelijke woning of je vintage interieur de juiste uitvoering te kiezen. Veel hangt ook af van de meubelen en decoratie die je laat aansluiten bij je bank. Denk bijvoorbeeld aan je eetkamerstoelen die zich in dezelfde woonkamer bevinden. Wil je je bank in je slaapkamer plaatsen? Ga dan eens kijken voor bijpassende nachtkastjes.

Ben jij op zoek naar een bank van hoge kwaliteit en met de allure? Bestel dan deze Diva bank vandaag nog online.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:252 cm
Diepte:96 cm
Hoogte:80 cm
Zithoogte: 43 cm
Zitdiepte: 56 cm
Rughoogte: 41 cm
Breedte arm: 11 cm
Hoogte arm: 69 cm
Bekleding: Africa leer
Opbouw: Massief hout, Hardboard
Type vering: Nosag
Zitvulling: Luxe rendementschuim
Zitkussen: Los
Rugkussen: Los
Poten: Metaal
Poothoogte: 14.5 cm
Garantie: CBW garantie inclusief 3 jaar GRATIS All in House service
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd
Klanten bekeken ook