webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker hoekbank Martini XL

€ 0,00 *
€ 3.920,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET16-R-12
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
De hoekbank Martini XL van de Nederlandse producent Het Anker is een mix van stoere...meer

De hoekbank Martini XL van de Nederlandse producent Het Anker is een mix van stoere degelijkheid, elegantie, retro en chique. De ronde lijnen van de armleuningen en de fijne metalen poten geven aan dit stoere zitmeubel een luchtige toets. De hoekbank Martini XL is te verkrijgen in stof en leer en in een zeer uitgebreide keuze aan kleuren.

De zit en de rug zijn gevuld met vormschuim en afgedekt met dacron. De romp is van metaal en daardoor zeer duurzaam.

Jouw stijl staat voorop bij deze hoekbank Martini XL

Deze hoekbank heeft een zeer bijzonder design maar is zodanig ontworpen dat je je eigen stijl er kunt aan toevoegen. Ga je voor een hippe trendy kleur, een rustige landelijke kleur of een stoere industriële kleur? Het kan allemaal. En kies jij voor een stoffen bekleding? Wij hebben keuze tussen diverse kwaliteiten en kleuren. Of ga je voor stoer leer zoals L60 leer? Bij Africa leer zie je werkelijk nog de netebeten, genezen littekens en hoornsteken zitten. Bullet leer heeft een ruwe structuur en Congo leer heeft een twee-nuance structuur wat een zeer levendig effect geeft. Dit en nog veel meer hebben wij te bieden aan bekleding in leer. Vraag ons gerust informatie over al onze hoogwaardige leersoorten.

Creëer je eigen persoonlijke zithoek

Bij dit model Martini kun je kiezen voor 2-zits, 2,5-zits en 3-zits met één of twee armleuningen. Of je combineert zitelementen met een hoekelement en een open eiland. Zo kom je tot de perfecte opstelling voor jouw woonkamer. Samen met de gekozen bekleding en kleur creëer jij een zeer gepersonaliseerde zithoek.

De hoekbank Martini XL is een model dat een mooie aankleding verdient. Denk daarom aan sierkussens, dekentjes, een mooie salontafel erbij en uiteraard sfeervolle verlichting. Een plantenzuil of mooie wandplanken maken het geheel af.

Vind jij deze bank Martini ook zo bijzonder en wil je een eigen ontworpen variant ervan in jouw woonkamer? Bestel vandaag nog en je geniet binnenkort van dit prachtige zitmeubel.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Klanten bekeken ook