webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker 3 zits bank Aragon

€ 0,00 *
€ 1.720,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET15-3
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Wanneer je kiest voor deze stoere Bank Aragon van het label Het Anker , dan haal je een...meer

Wanneer je kiest voor deze stoere Bank Aragon van het label Het Anker, dan haal je een stevig en robuust zitmeubel in huis. Voor de bekleding kun je kiezen tussen een stoffen of een leren bekleding. En deze bank is te verkrijgen in diverse kleuren en afmetingen. Om je zitbank een persoonlijke toets te geven heb je de keuze tussen verschillende types van poten.

Dit prachtige meubel is uitgerust met golfvering en samen met het koudschuim zorgt dit voor optimaal zitcomfort. Kwaliteit is belangrijk en daarom zijn de Aragon banken uitgerust met een houten onderstel. De rug is ook bekleed, zodat je de bank vrij in de kamer kunt plaatsen .

Kies voor een persoonlijk uitstraling

Bij deze bank kies je voor fijn of ruwe stof of voor een bekleding van leder. Met leer kun je een zeer ruwe uitstraling creëren. Kies dan bijvoorbeeld voor stoer L60 leer. Of ga je eerder voor een meer egale look met Foggia leer? Bij Africa leer heb je helemaal een naturel uitstraling doordat je in de huid nog netebeten en hoornsteken kunt opmerken. Maar er zijn nog talloze andere leersoorten waaruit je kunt kiezen. Wij geven jou hierin graag raad! De stiksels op de zijkanten versterken deze stoere look. Je kunt dit meubel verkrijgen als fauteuil, maar ook als 1,5-seater en wij gaan zelfs tot een 5-seater. Voor de poten kies je onder andere tussen strakke of hoekige lijnen, zwart metaal, RVS of hout uitvoering. Hiermee bepaal je zelf hoe stoer je wilt gaan.

Geef je Bank Aragon de plek die hij verdient

Deze stoer bank is een echte eyecatcher. Daarom verdient hij het ook om op een opvallende plaats in je woning te staan. Combineer het stoere leer met bijvoorbeeld lederen eetkamerstoelen of kies voor metalen poten als je salontafel ook uitgerust is met een metalen onderstel. Denk aan houten poten voor bij je kasten, zoals bijvoorbeeld je houten tv meubel.

De robuuste vormgeving van deze Bank Aragon past uitstekend in een industrieel pand. Maar ook in een ultramoderne, vintage, landelijke of klassieke woonkamer komt deze leren zetel perfect tot zijn recht. Met dit meubel combineert Het Anker comfort en klasse!

Kies je voor de stoere en luxueuze uitstraling en ga je voor optimaal zitcomfort? Stuur ons dan vandaag nog je bestelling voor deze Bank Aragon online door.

c

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:202 cm
Diepte:96 cm
Hoogte:82 cm
Zithoogte: 41
Zitdiepte: 60
Bekleding: L60 Leder
Opbouw: Stevig houten onderstel
Zitvulling: Comfortabele golfvering en koudschuim
Kleur: Bruin
Kleur onderstel: Bruin
Bekleding onderstel: L60 Leder
Slaapfunctie: zonder slaapfunctie
Poten: Naar keuze
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd