webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker 2 zits bank Beaumont

Het Anker 2 zits bank Beaumont
€ 0,00 *
€ 1.320,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET14-2
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Het ontwerp Beaumont van de Nederlandse designer en ontwerper Het Anker combineert stoere...meer

Het ontwerp Beaumont van de Nederlandse designer en ontwerper Het Anker combineert stoere rechte lijnen met comfortabele ronde vormen. Met dit robuuste model personaliseer je je interieur voor 100%. Bekijk dit model in stof en vergelijk het met een uitvoering in een van onze vele leersoorten. Het wordt elke keer weer een totaal ander zitmeubel. Of kies je een zelf samengestelde modulaire hoekbank in plaats van een fauteuil? Deze en andere mogelijkheden heb je met het ontwerp Beaumont.

Het onderstel van dit model is van massief hout, de vering is van hoge kwaliteit en de vulling is van traagschuim voor nog meer zitcomfort.

Solide design voor optimaal comfort

Voor dit model Beaumont hebben de designers hun robuuste kant bovengehaald. Dit zitmeubel oogt zeer stoer en tegelijkertijd nodigt het uit tot lange uren zit- en ligcomfort. Je kiest zelf de opstelling. Je vindt bij ons fauteuils van 1-zits tot 4-zits. Maar wij bieden jou ook de mogelijkheid om zelf je bank samen te stellen. Kies zelf de zitelementen, hoekelementen, chaise longue of ottomane en combineer ze onderling tot een prachtig geheel.

Kies jij voor je 2-zits bank Beaumont een bekleding in stof of in leer? Onze leersoorten zijn van de hoogste kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor het eco-leer L60 en voor soorten zoals Serrano, Oklahoma of Da Silva. Of ga je voor het stoere Afrika of Congo leer, Toledo, Tipi of Old Barn leer? Wij hebben deze en vele andere soorten leer in ons gamma. Vraag gerust advies!

En omdat details belangrijk zijn voor ons, bieden wij je ook de mogelijkheid om de kleur van de stiksels te kiezen. Ga je voor een meegaande of een zeer contrasterende tint?

Creëer een eyecatcher met deze 2-zits bank Beaumont

Als je je woonkamer binnenkomt, valt deze stoere bank meteen op. Met de nodige meubelen en accessoires zet je je bank helemaal in de picture. Denk aan mooie stoere bijzettafels als aanvulling van je salontafel. Zij maken je inrichting nog grootser. Denk daarbij nog aan stoere verlichting en een stijlvolle plantenzuil en je maakt van je zithoek een echte blikvanger.

Zie jij deze stoere bank Beaumont al staan in je woonkamer of mancave? Bestel vandaag nog de uitvoering van jouw keuze en binnenkort geniet jij van deze stijlvolle bank.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:170 cm
Diepte:98 cm
Hoogte:76 cm
Zithoogte: 44
Zitdiepte: 59
Bekleding: L60 Leder
Opbouw: Stevig houten onderstel
Zitvulling: Comfortabele golfvering en koudschuim
Kleur: Zwart
Kleur onderstel: Zwart
Bekleding onderstel: L60 Leder
Slaapfunctie: zonder slaapfunctie
Poten: Kunststof
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd