webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker Hoekbank Valmont XL

€ 0,00 *
€ 3.178,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET13-R
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Doet deze hoekbank Valmont retro aan door zijn ronde vormen en bijzonder design van de metalen...meer

Doet deze hoekbank Valmont retro aan door zijn ronde vormen en bijzonder design van de metalen poten? Toch kan dit model van Het Anker ook zeer robuust uit de hoek komen als je bijvoorbeeld voor de bekleding voor stoer leer kiest in plaats van stof. Jij kiest zelf de opstelling: fauteuil of loungebank. Dit is met andere woorden een bank die perfect past zowel in stoere als in minder stoere interieurs.

Kies voor comfort bij deze hoekbank Valmont. Ze is voorzien van een golfvering en is gevuld met koudschuim en een bovenlaag van hoogwaardig diolenwatten. Dit resulteert in een aangenaam zit- en ligcomfort. Een houten onderstel zorgen voor extra stevigheid.

Ga voor stijl, ook in de details

De ontwerpers van de hoekbank Valmont hebben oog voor details. Deze bank is zodanig ontworpen dat ze zowel met een stoffen als met een leren bekleding stijl en klasse uitstraalt. Kies je voor donkere of lichte kleuren? Ga je voor een stof in een ruwe of fijne structuur? En als je voor leer kiest, heb je talloze mogelijkheden. Ken jij het L60, Monteiro, Serrano, Rangers, Bullet of Foggia leer? En wat is precies het verschil? Zo vind je bij ons bijvoorbeeld stoere leersoorten waarbij je nog de sporen van netebeten en hoornsteken of kleine genezen littekens in de huid ziet. Tussen al onze leersoorten kun je kiezen voor een egale look of voor natuurlijke kleurschakeringen. Dit model Valmont is te verkrijgen met open of met geknepen naad. Want ook details tellen bij ons.

Jouw stijl doorheen je hele woning

De inrichting van je woning houdt niet op met het kiezen van je hoekbank. Je kleedt uiteraard je bank graag aan met sierkussens of een vloerkleed bijvoorbeeld. En ook de keuze van je salontafel bepaalt hoe jouw prachtige zitmeubel Valmont tot zijn recht zal komen. Ga ook wat verder kijken en stem bijvoorbeeld je eetkamerstoelen en eetkamertafel af op je hoekbank Valmont. Hoe meer oog voor detail, hoe stijlvoller je interieur wordt.

Kies jij voor deze Valmont bank in een stoere of retro uitvoering? Bestel ze vandaag nog online en je krijgt ze zeer snel thuis geleverd.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:272 cm
Diepte:242 cm
Hoogte:76 cm
Zithoogte: 44
Zitdiepte: 60
Bekleding: L60 Leather
Opbouw: Stevig houten onderstel
Zitvulling: Comfortabele golfvering en koudschuim met bovenlaag van diolenwatten
Kleur: Bruin
Kleur onderstel: Bruin
Bekleding onderstel: L60 Leather
Slaapfunctie: zonder slaapfunctie
Poten: Metaal
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd