webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker 2 zits bank Estoril

Het Anker 2 zits bank Estoril
€ 0,00 *
€ 908,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET11-2
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Deze bank Estoril van Het Anker is het toonbeeld van stoer meubelontwerp. Het 'opdekje' van...meer

Deze bank Estoril van Het Anker is het toonbeeld van stoer meubelontwerp. Het 'opdekje' van de armleuningen, de stiksels aan de zijkanten en de brede poten geven aan dit zitmeubel een extra robuuste uitstraling. Het model Estoril is verkrijgbaar in stof en verschillende soorten leer. Je hebt de keuze tussen een fauteuil of een modulaire loungebank. Deze bank is extra comfortabel dankzij de vulling van koudschuim en de comfortabele vering. Het onderstel is in massief hout.

Combineer comfort, stijl en functionaliteit

De bank Estoril is een zeer comfortabel meubel. Bovendien kun je je bank kiezen in functie van waar hij precies komt te staan. Wil je een fauteuil? Dan bieden wij afmetingen van een 1,5-zits tot 3-zits. Ga je zelf je hoekbank opbouwen? Dit kan door middel van modules: zitelementen, haakse hoek, hoek of een open eiland zijn makkelijk te combineren naar eigen inzicht.

Daarnaast kies je ook je eigen stijl. Ga je voor grof- of fijngeweven stof? Of ga je voor stoer L60 leer (leer en microvezel gecombineerd), Africa leer met een bijzondere naturel look, Foggia leer, Toledo of Congo leer? Dit is slechts een kleine greep uit ons grote aanbod aan leersoorten. Iedere leersoort heeft een andere uitstraling, vergt een andere manier van onderhoud en geeft aan elk interieur een andere look. Vraag gerust raad aan ons over de diverse soorten hoogwaardig leer.

En uiteraard kies je zelf de kleur van je bank. Ga je voor donker en stoer of licht en modern? Of ga je voor retro? Ook dit kan! En let ook op de zijnaden en de stiksels. Ze geven een bijzondere touch aan je zitbank.

Optimaal zitcomfort in een stijlvolle omgeving

Deze bank is het summum van zit- en ligcomfort. Maar dan wil je ook de rest van je interieur aangenaam en stijlvol inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende salontafel. Of geef je interieur een extra stoere uitstraling met een bartafel en barkrukken in dezelfde stijl als je bank.

Ga jij voor het comfort en de extra stoere uitstraling van deze bank Estoril? Kies het model fauteuil of stel zelf je modulaire bank samen. Stuur vandaag nog je bestelling aan ons door, binnenkort komt je bank Estoril naar jou toe.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:168 cm
Diepte:94 cm
Hoogte:87 cm
Zithoogte: 49
Zitdiepte: 56
Bekleding: L60 Leather
Opbouw: Stevig houten onderstel
Zitvulling: Comfortabele golfvering en koudschuim
Bekleding onderstel: L60 Leather
Slaapfunctie: zonder slaapfunctie
Poten: Massief hout
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd