webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker Hoekbank XL Andiamo

€ 0,00 *
€ 2.120,00 *

beschikbaar

Uitvoering:

Selectie terugzetten
  • Artikel-Nr.:
    HET10-R-25E2
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
De hoekbank Andiamo van het Nederlandse label Het Anker is een stoer en stijlvol model dat...meer

De hoekbank Andiamo van het Nederlandse label Het Anker is een stoer en stijlvol model dat ook in modulaire opstelling verkrijgbaar is. Andiamo is een Italiaans woord en je merkt inderdaad een Italiaanse elegantie in dit zitmeubel. De armleuningen die tot tegen de grond komen geven dan weer een stoere uitstraling aan de bank. Je kunt kiezen voor een bekleding in stof of voor de vele leersoorten in ons gamma.

Het Anker heeft deze bank uitgerust met een vulling van hoogwaardig koudschuim en comfortabele veringen. Dit resulteert in een zeer hoog zit- en ligcomfort. Daarnaast is het onderstel in massief hout, wat de degelijkheid van de bank enorm verhoogt.

Elegant, degelijk en volledig volgens jouw eigen stijl

Doordat deze bank Andiamo in verschillende kleuren te verkrijgen is, kun je ze volledig aanpassen aan jouw interieur. Daarnaast is ze ook te verkrijgen in stof of leer. Bekijk gerust ons zeer uitgebreid assortiment leersoorten van hoge kwaliteit. Wij bieden bijvoorbeeld eco-leer L60 aan in verschillende uitvoeringen: Congo, Apache, Monteiro, ... Maar wij hebben ook soft touch leer, ruw leer, leer met een zeer natuurlijke uitstraling of leer met een grove structuur. Namen als Toledo, Tipi, Old Shatterhand, Old Barn, Coral of Foggia leer doen je wegdromen? Vraag gerust raad en ontdek de specifieke eigenschappen van elke leersoort.

Hoe past jouw Andiamo bank in zijn omgeving?

Je kiest de kleur van je bekleding, je kiest bijvoorbeeld voor een open kapnaad en je kiest ook nog eens de kleur van de stiksels: een meegaande of contrasterende kleur. En je bent je eigen binnenhuisarchitect. Je gaat misschien voor een fauteuil? Dan bieden wij jou van een 1,5-zits tot 3-zits met eventueel een bijpassende locker. Of je stelt eenvoudig zelf je hoekbank samen. Hiervoor heb je verschillende elementen ter beschikking: zitelementen, hoekelementen, een haakse hoek of een ziteiland. Bepaal zelf de opstelling en laat je meubel volledig in zijn omgeving passen.

Dit model is zeer makkelijk te combineren met stoere of minder stoere salontafels, bijzettafels, eetkamerstoelen en -tafel. Vul nog aan met accessoires en verlichting en het lijkt of je bank Andiamo altijd al in je interieur heeft gestaan.

Wil jij binnenkort deze solide en tegelijk elegante bank Andiamo bij jou thuis? Bestel ze vandaag nog en ze komt er binnenkort aan.

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:266 cm
Diepte:236 cm
Hoogte:87 cm
Zithoogte: 49
Zitdiepte: 56
Bekleding: L60 Leather
Opbouw: Stevig houten onderstel
Zitvulling: Comfortabele golfvering en koudschuim
Kleur: Bruin
Kleur onderstel: Bruin
Bekleding onderstel: L60 Leather
Slaapfunctie: zonder slaapfunctie
Poten: Massief hout
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd