webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker hoekbank XL Aspen

€ 0,00 *
€ 2.526,00 *

beschikbaar

  • Artikel-Nr.:
    HET02-M
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
De hoekbank Aspen van het Nederlandse merk Het Anker is een zeer comfortabele zitbank met...meer

De hoekbank Aspen van het Nederlandse merk Het Anker is een zeer comfortabele zitbank met een retro toets. Deze bank is te verkrijgen in diverse opstellingen en met een bekleding van stof of leer. Wij zijn specialist in verschillende soorten leer en dat delen wij graag met onze klanten.

Dankzij de kwaliteitsvolle golfvering en het ventilerende polyetherschuim krijg je gegarandeerd maximaal zit- en ligcomfort. De hoekbank is voorzien van een stevig houten onderstel. De fijne metalen poten zijn in zwart of aluminium afgewerkt en benadrukken het unieke design van deze bank.

Ga voor klasse met onze Aspen hoekbank

De stiksels in de rugleuning geven aan dit zitmeubel een eigen karakter. Het doet retro aan en daarom is deze hoekbank uitstekend geschikt voor vintage woningen. Toch is dit bankstel stoer genoeg om het ook goed te doen in industriële en landelijke interieurs. Of zie jij deze mooie bank al staan tegen de witte muren van je strakke moderne woning? Ook in de minimalistische en Scandinavische stijl komt de Aspen hoekbank perfect tot zijn recht. Je hebt keuze uit een grote waaier van kleuren. Kies de kleur die het beste bij jou en je interieur past.

Kies ook de opstelling van je bank: modulair en daardoor zelf samen te stellen of in de versie van een vaste fauteuil. Voor de bekleding kies je voor stof of voor één van onze kwaliteitsleersoorten. Wat denk je van Silk leer, het stoere Africa leer of het luxueuze Foggia leer? Of ga je liever voor Old Shatterhand, Toledo, Tipi of Coral leer? Ben je nog niet overtuigd? Dan hebben we nog een hele reeks andere leersoorten voor jou. Vraag ons gerust advies.

Waarmee combineer je de Aspen hoekbank?

Uiteraard hoort bij je stijlvolle Aspen bank een mooie salontafel. Het stoere leer van je bank gaat goed bij een robuuste houten salontafel. De fijne zwarte poten passen dan weer uitstekend bij een salontafel met zwart metalen onderstel. Met onze hoekbank Aspen en bijpassende meubelen creëer jij een zithoek met allure.

De Aspen bank heeft een universele vormgeving en is daarom makkelijk te combineren met verschillende types van eetkamerstoelen of barkrukken. Kijk voor deze laatste gerust rond op onze website. Je vindt heel wat modellen die bij je Aspen hoekbank aansluiten. Kies bijvoorbeeld voor stoelen of krukken met dezelfde bekleding die eveneens stiksels in de rugleuning hebben en kies voor een zwart onderstel.

Val jij voor deze prachtige hoekbank Aspen? Bestel ze hier online en binnen korte tijd kun je heerlijk relaxen in stijl!

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:278 cm
Diepte:218 cm
Hoogte:82 cm
Zithoogte: 45
Zitdiepte: 60 cm
Opbouw: Stevig houten onderstel
Zitvulling: Comfortabele golfvering en ventilerende polyetherschuimvulling
Kleur onderstel: Bruin
Slaapfunctie: zonder slaapfunctie
Poten: Metaal
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd