webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
webwinkelkeur stars8.5webwinkelkeur rating
30 dagen retourrecht
Klantenservice: 0592-481560

Het Anker fauteuil Tiberius - Africa leer

€ 0,00 *
€ 1.016,00 *

beschikbaar

Stiknaad:

Armlegger:

Kantelmechanisme:

Selectie terugzetten
  • Artikel-Nr.:
    HET01-S.1
  • Verzending:
    € 89,00
  • Levertijd:
    8 - 12 weken
  • Retourrecht:
    30 dagen
Deze prachtige fauteuil Tiberius van het label Het Anker is van Nederlandse makelij. Dit...meer

Deze prachtige fauteuil Tiberius van het label Het Anker is van Nederlandse makelij. Dit zitmeubel biedt jou een maximaal zitcomfort. De metalen poot heeft een stijlvolle vormgeving en is afgewerkt met hoogwaardig poedercoat gun metal. De draaipoot geeft extra mogelijkheden aan de fauteuil.

Comfort staat voorop bij dit zitmeubel. Een vulling van koudschuim zorgt voor maximaal comfort bij het zitten en liggen. Ook bij de bekleding hebben de ontwerpers aan comfort gedacht.

Ontwerp zelf je persoonlijke fauteuil Tiberius

Voor deze fauteuil bieden wij de keuze tussen verschillende soorten bekleding: stof, L60 microleer of Afrika leer. L60 leer bestaat uit 70% leer, versterkt met 30% microvezel. Afrika leer heeft een zeer natuurlijke en stoere uitstraling. Het leer is bewerkt en is vuilafstotend. Dit maakt dat je fauteuil Tiberius zeer makkelijk te onderhouden is. Elk van deze types van bekleding voelt comfortabel aan.

Daarnaast kun je kiezen welke armleuning je wenst. Ga je voor een beklede armlegger of een armsteun in hout? Kies daarnaast ook het type van stiknaden: platgestikte of dubbel doorgestikte naden bijvoorbeeld. En kies je voor nog meer comfort met het kantelmechanisme? Duid dit aan als je je bestelling invoert. Met een paar muisklikken stel je zelf je fauteuil volgens eigen inzicht samen.

Waar hoort deze Fauteuil Tiberius thuis?

Deze fauteuil is ideaal als extra zitmeubel naast je zitbank. In je leeshoek combineer je hem met een stijlvol bijzettafeltje. Of lig heerlijk achterover in je Tiberius zetel als je tv kijkt. De bekleding is luxueus en daarom straalt deze fauteuil een grote klasse uit. Dit zitmeubel geeft aan je kamer extra allure. Deze fauteuil Tiberius is enerzijds trendy en anderzijds tijdloos. Daarom past hij ook perfect in zowel moderne als traditionele interieurs. Het zwart metaal en het stoere leer gaan goed bij een landelijke of industriële woninginrichting. Het elegante frame is perfect te combineren met een modern of retro interieur.

Is deze fauteuil Tiberius het ideale zitmeubel voor jou? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog online!

Heeft u vragen over dit product of bent u op zoek naar het artikel in een andere kleur?

Merk: Het Anker > toon meer
Breedte:67 cm
Diepte:97 cm
Hoogte:100-110 cm
Zithoogte: 46
Zitdiepte: 54
Opbouw: Stevig houten onderstel
Zitvulling: Koudschuim afgedekt met dacron
Slaapfunctie: zonder slaapfunctie
Poten: Metaal
Leveringsconditie:Gedeeltelijk geassembleerd